Stonewall Kitchen, LLC

Sunday, April 11, 2010

Napolitan ナポリタン (Tomato Ketchup Spaghetti)

Ingredients for Napolitan (serves 2) 150g Spaghetti (5.29 oz) 1500ml Water (6.34 us cup) 2 tsp Salt 1/2 Onion (120g/4.23 oz) 1 Garlic Clove 4 slices of Pork Loin Ham (100g/3.53 oz) 5 Button mushrooms 2 Bell Peppers 2 tbsp Olive Oil 3 tbsp Tomato Ketchup 3 tbsp Parmesan cheese (1 tbsp for topping) 1/2 tbsp Butter Parsley <材料> スパゲティ(1.4mm):150g 水:1500ml、塩:小2 玉ねぎ:1/2個(120g) にんにく:1片ロースハム:4枚(100g) マッシュルーム:5個ピーマン:2個オリーブ油・・・大2 トマトケチャップ:大3 パルメザンチーズ・・・大3(調理中に使うのは大2) バター・・・大1/2 パセリ:適量

No comments:

Post a Comment